O nama

Vodeći proizvođač vatrogasnih vozila u regiji

Projektovanje, razvoj i proizvodnja. Gradimo na višegodišnjoj saradnji sa domaćim i stranim partnerima sa ciljem postizanja najviših standarda.

Spojem znanja, modernog dizajna, savremenih softverskih rješenja, tradicionalnog iskustva i upornosti, od 2016. godine započeli smo našu priču.

Proizvodnja vatrogasnih vozila postala je realnost, nakon obuke stručnog kadra, uposlenika i implementacije znanja i savremenih tehnologija.

Naša saradnja počinje definisanjem zahtjeva klijenta i tehničkih specifikacija propisanih DIN normama i stnadardima, prilikom izrade projekta i projektne dokumentacije. 

Dimenzije vatrogasnog vozila definisane su normama i standardima ali po želji klijenata visinu i dužinu vatrogasnog vozila kao i raspored ugradnje opreme unutar vozila prilagođavamo specifičnim zahtjevima i potrebama klijenta.

Pored proizvodnje potpuno novih vozila, radimo i modifikaciju i nadogradnju postojećih, kao i restauraciju zastarjelih vozila.

U našem proizvodnom pogonu nudimo šest različitih modela sa kompletnom tehničkom dokumnatacijom i potrebnim atestima na šest različitih podvozja. Naš inžinjerki tim užurbano radi na razvoju aerodromskog vatrogasnog vozilo sa ARRF kabinom na titan šasiji.

Ono što nas razlikuje od drugih je želja i motivacija za razvojem. Uspješno radimo na usavršavanju stranog stručnog tima, koji od 2016. godine imaju tehničke edukacije u zemljama EU, te su osposobljeni za nove tehnološke trendove u automobilskoj industriji.

Misija

Ulaganjem u znanje i vještine naših stručnih lica, fokus i prioritet stavljamo na kvalitet i pouzdanost prema klijentima.

Vizija

Postati sinonim za kvalitet i inovativnost u metalnoj i auto industriji na svijetskom nivou.

Kontaktirajte nas

Javite nam se putem e-pošte, telefona ili putem obrasca za kontakt na našoj web stranici a mi ćemo Vam rado odgovoriti na sva pitanja i pružiti Vam detaljnije informacije o onome što vas zanima.