Uncategorized @bs

Učešće na Expo Dubai 2023.

Početkom 2023. godine održao se nastavak prošlogodišnjeg Expo Dubai na kojem su bili učesnici 95% država svijeta.

U svojim paviljonima svaka zemlja predstavila se u najljepšem svijetlu, prikazujući najveća dostignuća iz privrede, kulture, umjetnosti, gastronomije i svih drugih oblasti.

Nakon završetka centralnog dijela manifestacije u trajanju od 6 mjeseci u kojem je učešće uzela i naša zemlja, održao se i drugi dio u kojem su učestvovali proizvođači iz namjenske industrije iz cijelog svijeta.

Među učesnicima našla se i kompanija SU-AD d.o.o., koju je predstavio direktori i osnivač Suad Bešlić.

Na ovom sajmu učesnici iz ostatka svijeta su se upoznali sa bosanskohercegovačkim proizvodom, i iskazali velike interese za njim.

Također uspostavljena je saradnja oko nabave neophodnih dijelova, sa posebnim konekcijama ostvarenim sa proizvođačima iz Turske.

Na ovom najimpozantnijem sajmu na svijetu, prestavljena je bosanskohercegovačka kompanija i proizvod, njen osnivač firme, kao i u pozitinom kontekstu  Bosna i Hercegovina otišla je u svijet kao fascinantan signal tehnološkog razvoja.

Ostvareni su poslovni kontakti, razmijenjene ideje, preporuke, otvoreni su pozivi za buduću saradnju sa firmama i liderima svjetskog karaktera 

Related Posts