Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodnja potpuno novih vatrogasnih vozila podrazumijeva spoj visokokvalitetnih ugradbenih dijelova od pouzdanih i sigurnih dobavljača. Po imputima od strane klijenta i završenog projekta, pristupa se nabavi i izradi šasije i nosivih elemenata. Nakon toga slijedi linijski proizvodni proces koji podrazumijeva nekoliko faza.

Inovativna rješenja, razvoj projekta, CAD modul, tehnička dokumantacija, upustvo za upotrebu, radionički crteži i primjena ISO 9001-2015 u izradi gotovog proizvoda.

Laserska rezanja i savijanje limova osigurava se kvalitet i prilagodljivost proizvoda potrebama tržišta, a ujedno zadržava prostor za inovativnost i originalna rješenja.

Proizvodnja podrazumijeva i zavarivanje različitih materijala korištenjem dostupnih tehnologija od strane kvalificirane radne snage.

Nakon pripreme komponenti lakiranje se sprovodi u više faza i slojeva u kontroliranim uvjetima korištenjem savremenih tehnologija sa alatima i materijalima najkvalitetnijih proizvođača.

Ugradnja elektro-mehatronički komponenti i spajanje na elektro sistem, razmještanje originalnih dijelova vrši se u cilju što bolje iskoristivosti prostora.

Svjetlosna i zvučna signalizacija, unutarnje i vanjsko osvjetljenje, integriranje upravljačkog sistema za gašenje instalira se prema vlastitim programima i implementira se prema specifičnim zahtjevima i potrebama klijenta.

Montažni radovi počinju nakon pripremnih radova za spajanje šasije sa modifikovanom i prilagođenom nadogradnjom.

Puštanje u rad vrši se nakon ugradnje vatrogasnog sistema, ispitivanja i optimizacije što podrazumijeva i ugradnju opreme koja se radi prema radioničkim crtežima i nadzorom tima iz konstrukcije. Dio opreme u prostoru nadogradnje se prilagođava prema željama i instrukcijama kupca. 

Kontaktirajte nas

Javite nam se putem e-pošte, telefona ili putem obrasca za kontakt na našoj web stranici a mi ćemo Vam rado odgovoriti na sva pitanja i pružiti Vam detaljnije informacije o onome što vas zanima.