Proizvodi

01

HLF 3000

Vatrogasne intervenije nisu iste, zato su vatrogasne jedinice tu da nam pomažu u raznim situacijama.

Sa vatrogasnim vozilom u kome je integrisana timska kabina u nadogradnji, posada od 10 vatrogasaca i opremom firme SU-AD d.o.o, ciljano se izvodi prvi i odlučujući napad u svim situacijama. Od pumpe visokih performansi, brzog i srednjeg navalnog vitla, monitora za vodu do svjetlosnog stupa rasvjete – cjelokupnom tehnologijom se može upravljati individualno i grupno u svakoj situaciji uz primjenu kontorlnog panela.

TLF 4000

TLF 4000 na prvi pogled izgleda veoma inpresivno prvenstveno svojim izgledom i veličinom, ipak mnogo više pruža od samog transporta ogromnih količina sredstava za gašenje požara.

Pumpa visokog kvaliteta, mješač pjenila, i sredstvo za gašenje prahom daju dodatnu snagu našem TLF-u. Gdje god i iz bilo kog razloga da bi izbio požar, naš TLF 4000 mu neće dati šansu, biti će na vrijeme ugašen. 

2 copy
cof

TLF 3000

Primarni zadatak je brza intervencija i gašenje požara vodom i pjenom, kao i gaženje požara prahom na električnim automobilima.

Vatrogasno vozilo sa posadom od 1+2, kapaciteta vode od 3.000 l, i centrifugalnom vatrogasnom pumpom 2000 l/m koju pokreće motor vozila sa uređajima za brzu intervenciju. Protivpožarni teret je ravnomjerno raspoređen i veoma pristupačan za korištenje, postavljen na stabilnim i izvlačnim zidovima.

MLF 1000

Uvođenjem standardizovanog srednjeg vatrogasnog vozila MLF, zatvoren je prostor između TSF-V i LF 10 i vatrogasnim jedinicama se nudi kompaktno vozilo prvenstveno dizajnirano za gašenje požara u eskadrili jačine 1+5.

Prednost koju manje vatrogasne jedinice posebno cijene. Naš MLF koncept zasnovan je na šasiji Mercedes Benz i optimalno ispunjava zahtjeve vatrogasne brigade zahvaljujući konceptu naše nadogradnje. 

mlf 1000 4
4 - 4

Pick Up

Firma SU-AD d.o.o Živinice nudi konstruktivna rješenja, milimetarski tačne proračune za remont na vatrogasnim vozilima, demontažu i montažu novih djelova i opreme, inovativna rješenja i prepravke na vatrogasnim vozilima, konstrukciju izrade rezervara za vodu.

Usluge servisiranja pumpi, svjetlosnog stuba rasvjete, monitora za vodu, navalnog vitla itd. Zadovoljstvo i feedback klijenata je najbolji odgovor da smo kvalitetom ispunili tražene zahtjeve.

Kontaktirajte nas

Javite nam se putem e-pošte, telefona ili putem obrasca za kontakt na našoj web stranici a mi ćemo Vam rado odgovoriti na sva pitanja i pružiti Vam detaljnije informacije o onome što vas zanima.