Nadogradnja

Nadogradnja

Naše nadogradnje su posebne od drugih nadograđivača, isključivo su jednodijelne zavarene u cijelinu i izrađene su od alumijksih profila kvaliteta EN AW-7020 obložene aluminijskim limom kvalitete EN AW-5754.

U modernizaciji i modifikaciji postojećih vozila, potrebama i zahtjevima klijenta izrađujemo jednodijele,dvodjelne i trodijelne nadogradje od aluminijuma, čelika i inox-a, kao i rezervare za vodu od inox materijala.

U nadogradnje ugrađujemo pokretne i nepokretne nosače prema mjeri i vrsti opreme, poziciju ugradnje definišemo prema raspoloživom prostoru koji garantuju brz i lagan pristup.

Prostor u nadogradnji je osvjetljena LED rasvjetom i inpementirana je signalizacija na preklopnim gazištima, dodatna svjetla za vožnju unazad, svjetla na krovu nadogranje, kao i gabaritna signalizacija na nadogradnji.

Kontaktirajte nas

Javite nam se putem e-pošte, telefona ili putem obrasca za kontakt na našoj web stranici a mi ćemo Vam rado odgovoriti na sva pitanja i pružiti Vam detaljnije informacije o onome što vas zanima.